Mitt navn er Ave Granli Johnsen og jeg er oppvokst på Jessheim i Ullensaker, som ligger ca 45 min nord for Oslo, hvor jeg nå bor.


Jeg begynte å jobbe i musikalens verden allerede i en alder av 10 år og fortsatte videre etter å ha fått hovedrollen som en slu lillebror i en norsk dramafilm fra 1993. Etter dette var jeg bitt av underholdningsbasillen og fikk forskjellige jobber innen film-, tv- og teaterbransjen.  Innimellom alt dette har jeg tatt utdannelse innenfor drama, dans og musikalteater.


Nå jobber jeg som en profesjonell musikalartist, danser og koreograf og har en 3-årig utdannelse i drama fra Hartvig Nissen VGS, en 2-årig musikalutdannelse fra Bårdar og til slutt en Bachelor of Honors fra The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA). Her brukte jeg 3 år på å utvikle meg som en allsidig danser med hovedvekt på ulike moderne- og jazzstilarter. Jeg ble også trent i andre stilarter som stepp, kontaktimprovisasjon, pardans og i tillegg fått en grundig trening i klassisk ballett. LIPA tilbø også sang- og skuespillerkurs som jeg brukte til å bygge videre fra Bårdar.

OM MEG

Nårværende ProsjektJeppe på Bjerget

Prøvene er godt i gang vi ler oss i hjel nesten hver eneste dag. Forestillingene starter 12 sept. og  billetter er allerede i salg, så løp og kjøp!

 

Copyright 2012, Ave Granli Johnsen


All images, videos and texts on this site are protected by the copyright law. This means that any outside publication of these has to be approved

by its author, Ave Granli Johnsen. If and when these are to be publicized, the author has to be credited with full name and/or e-mail address.